17 Aralık sonrası yaptığı ‘kehanet’lerle Twitter fenomeni haline gelen, son olarak 14 Aralık operasyonunu da önceden bilen Fuat Avni, dört eski bakan hakkındaki ‘Yüce Divan’ oylamasına kısa bir süre kala paylaştığı mesajlarda, “Kim gözden çıkarılırsa ötekileri harcayacak” dedi.

diken.com'un haberine göre; 17 ve 25 Aralık soruşturmalarında savcılığın takipsizlik kararını hatırlatan Fuat Avni,  Şu an sadece bakanlar gündemde ve Yüce Divan’da yargılanmaktan korkuyorlar. Reza da keyif çatıyor” diye yazdı.

'ERDOĞAN DELİYE DÖNDÜ'

Eski bakanlardan Muammer Güler’in “Yüce Divan’a gidersem anlatacaklarım var” dediği iddiasında bulunan Fuat Avni, ‘Yezid’ olarak adlandırdığı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bunu duyunca hem korktuğunu hem de deliye döndüğünü öne sürdü.

Bakanların Yüce Divan’a gitmesi durumunda kendisi aleyhinde konuşmasından kaygı duyan Erdoğan’ın onları korumak istediğini yazan Fuat Avni, şöyle devam etti: “Hırsızlar ilk defa bu kadar birbirine düştü. Kim gözden çıkarılırsa ötekileri harcayacak. Bu mesajı Yezid’e de ilettiler.