AKP-Gülen Grubu koalisyonu bozulduktan sonra twitter üzerinden Erdoğan'a "Tiran" diye seslenen, Fethullah Gülen Grubu’ndan yana açıklamalar yaparak, Gülen Cemaati'ne yönelik düzenlenen operasyonları da önceden haber veren Twitter fenomeni Fuat Avni, "Çok yakın zamanda Cemaat postuna bürünmüş MİT elemanlarına kanlı eylemler yaptırılacak ve tüm bu olaylar Cemaat'e mal edilecek" iddiasında bulundu.

@fuatavnifuat hesabından bu sabah tweet atan Twitter fenomeni Fuat Avni, "Çok yakın zamanda Cemaat postuna bürünmüş MİT elemanlarına kanlı eylemler yaptırılacak ve tüm bu olaylar Cemaat'e mal edilecek." dedi.

 Fuat Avni, eylemlerden zarar görmemeleri için vatandaşları uyardı. Avni, "Büyük alışveriş merkezlerinden ve kalabalık yerlerden uzak durunuz. Her an Yezid'in hain planlarının terör kurbanı olabilirsiniz. Terör eylemlerinin, Cemaat'e karşı kin ve şiddeti daha çok arttırması için AVM ve AKP teşkilat binalarına yönelik olması kararlaştırıldı." ifadelerini kullandı.

@fuatavnifuat hesabından atılan Twitter mesajları şöyle:

1. 14 Aralık Medyaya Darbe operasyonu ile cemaatin terör örgütü ilan edilmesi ters tepti.

2. Yapılan operasyonlar ulusal ve uluslararası kamuoyunda basın özgürlüğüne darbe olarak algılandı.

3. Yezid, fiyasko ile sonuçlanan operasyon sonrası Cemaat'i terör örgütü ilan etme işini emniyet içindeki KÇG'den alıp MİT'e havale etti.

4. Yezid, son 2 gündür Fransa'da yaşanan eylemlerden sonra IŞİD ve El-Kaide'ye verdiği destekten dolayı iyice köşeye sıkıştı.

5. Yezid, bu sıkıntılı durumdan kurtulmak, durumu lehine çevirmek için yeni hainlikler planlıyor.

6. F. Gülen'in yıllardır terör eylemleri gerçekleştiren radikal örgütleri şiddetle eleştirdiği biliniyor.

7. Buna rağmen Yezid, Beşir ve Hakan Fidan Fransa'daki terör eylemlerinin benzerlerini yaptırarak Cemaat'e mal etmeyi planladılar.

8. Bunun üzerine büyük bir şehirde onlarca masum insanın ölebileceği eylem planı Hakan Fidan tarafından hazırlanarak Yezid'e arz edildi.

9. Çok yakın zamanda Cemaat postuna bürünmüş MİT elemanlarına kanlı eylemler yaptırılacak ve tüm bu olaylar Cemaat'e mal edilecek.

10. Yezid ve Dar Oligarklar, Cemaat'i terör ile anılır hale getirmek için onlarca insanın ölebileceği eylemi onaylamakta tereddüt dahi etmedi.

11. Çok yakın zamanda Hakan Fidan'ın ekibi tarafından gerçekleştirilecek eylemlerden zarar görmemeleri için tüm vatandaşlarımızı uyarıyorum.

12. Büyük alışveriş merkezlerinden ve kalabalık yerlerden uzak durunuz. Her an Yezid'in hain planlarının terör kurbanı olabilirsiniz.

13. Terör eylemlerinin, Cemaat'e karşı kin ve şiddeti daha çok arttırması için AVM ve AKP teşkilat binalarına yönelik olması kararlaştırıldı.

14. Işid ve El-Kaide'ye destek verdiği herkesçe bilinen Yezid, Cemaat'i terör örgütü ilan edebilmek için onlarca insanın ölümüne onay verdi.