Ak Parti-Gülen Grubu koalisyonu bozulduktan sonra twitter üzerinden Erdoğan'a "Tiran" diyerek yüklenen, Fethullah Gülen Grubu’ndan yana açıklamalar yaparak fenomen olan Fuat Avni, Bilal Erdoğan ve Avukat Mustafa Doğan İnal’ın Vatan Emniyet'te Kozmik Çalışma Grubu (KÇG)  ekibine talimat yağdırdığını iddia etti.

Fuat Avni’ye göre Fethullah Gülen Grubu’na yönelik operasyonu, Bilal Erdoğan’ın ortağı Yasin El Kadı'nın avukatı aynı zamanda Yenişafak ve Albayrak grubunda yönetici Mustafa Doğan İnal yönetiyor.

İşte Fuat Avni’nin twitter üzerinden dile getirdiği son iddialar:

1. 'Medya Darbesi' istenilen başarıya ulaşamadı. Gözaltına alınanlara uluslararası destek ve yapanlara tepki Tiran'ı bunalttı.

2. Öfkesini yakınındakilerden alıyor. Bağırmalara alıştık ama küfürlerine alışılamıyor. Tiran'ın öfkesi İstanbul Emniyeti'nde karşılık buldu

3. İçi boş dosyayı doldurmak için her filmi çeviriyorlar. KÇG İstanbul ekibi, 14 Aralık operasyonun gözaltına alma kısmıyla ilgilendi.

4. Operasyonu, Bilal'in ortağı Yasin El Kadı'nın avukatı aynı zamanda Yenişafak ve Albayrak grubundan yönetici Mustafa Doğan İNAL yönetiyor.

5. Tiran'ın geçen yıl bugün canı çok yanmıştı, intikam için her şeyi mübah görüyor.

6. N.Gönültaş hakkında yakalama kararı çıkarıp kaçtı algısı oluşturulacak.

7. Tiran gelip teslim olanlara çok bozuluyor. Gönültaş için 'inşallah teslim olmaz' dedi. Bir köşe yazısıyla tutuklanamayacağını iyi biliyor

8. Bilal ve Avukat İNAL, Vatan Emniyet'te KÇG ekibine talimat yağdırıyor. Polis müdürleri kendilerini sıkıntıya sokacak bir çok şey yaptı.

9. Gülerce, emniyette Avukat İnal tarafından misafir edildi (!)

10. Gülerce, boş dosyalar konusunda savcılara yardım etse de kendi de boş olunca dosya dolmadı.

11. Gülerce'nin şaşırmış yüz ifadesinin altındaki gerçekleri yakında göreceksiniz. İfadesi kapsamında büyük bir operasyonun temeli atıldı.

12. Gülerce'nin KÇG ekibine teslim ettiği ve çoğu vatandaş ve esnaftan oluşan listeye 25 Aralık günü operasyon planlandı.

13. Kimse yok mu Derneğine de Gazze'deki yetimlere battaniye göndermek suçundan (!) operasyon planlandı.

14. Oslo mutabakat metninin son maddelerinden olan KCK operasyonlarını yapan polisler de gözaltına alınacak.

15. Derinler pisliklerini Tiran'a fısıldayarak Böcek(2.dalga), Zirve, Hürkuş yayınevi, Poyrazköy, Zir Vadisi gibi pek çok operasyon planladı

16. Dosyalar kapsamında Gülen hakkında 'terör örgütünü yönetmekten' işlem yapılacak ve kırmızı bülten çıkarılacak.

17. Bilal'in isteğiyle üç savcı alelacele Vatan'a gelerek ifadeyi burada almaya başladı.

18. H.Karaca, E.Dumanlı, M.Ekizoğlu ve T.Ergüder'in ifadesi özellikle bugüne bırakıldı. Tiran, 17 Aralık'a denk getirerek tutuklama istedi

19. Savcı Hasan Yılmaz, gazete küpürümden başka bir şey yok dese de, İrfan Fidan 22 Temmuz'da delilsiz tutuklamayı iyi bilen biri.

20. Savcılar polisle birlikte ifade almanın suç olduğunu bilse de, İnal her söylediğim Tiran'ın emridir deyince geri adım atamadılar.

21.'Polislerin parmak izi bomba üzerinde var' algısı tutmadı. Delil bulunamayınca eski TEM'cilerden makam vaadiyle itirafçı olması isteniyor

22. KÇG ekibi kendi içinde güven bunalımı yaşıyor. Hukuksuzluklar kesin bizi tutuklatır diyenlerle, Halifemizin emridir diyenler çatışıyor.

23. Dumanlı'yı gözaltına almaya giden ve dönem TEM Şube Müd.Yar. Kadri GENÇKAYA'nın ipi çekildi. İlk fırsatta ekipten çıkarmayı düşünüyorlar

24. Dinleme büro amiri A. Rıza Özduman, 'Kimi dinlediysem Çalışkan söyledi, zaten İstihbarat'a geçmek istiyorum' dese de artık çok geç.

25. Deşifre ettiğim KÇG ekibinden sızıntı olduğu düşünülerek, toplantıları daha dar çerçevede yapıyorlar.

26. Mustafa Çalışkan, A. M. Turanlı ve Edip Vural'dan başka biatçı kalmadı. Tiran'ın kucağına nasıl düştüklerini detaylarıyla yazacağım.

27. A.Metin Turanlı, cezaevinden çıkar çıkmaz İstihbarat Şube'de brifing ve emir aldığı Hanefi Avcı'nın çatısı altında paralel emniyet kurdu

28. Edip Vural, Derinlerle dolaylı ilişkisi (!) tespit edilen Toygun Atilla'ya, 'Yaz bunları, haberde adım geçsin ki önüm açılsın' dedi.

29. Geçmişi kirli şimdi de Doğu'da pis işlere hız veren, ilkokuldaki çocuğuna makam aracı, eskort sağlayan M. Çalışkan, şecerenizi biliyorum

30. Kirli adamlarla iş tutup kendi kirlerini temizleyeceğini zanneden Tiran debelendikçe batıyor.

31. Dar Oligarklar, 'Delilsiz polis tutukladık, Yargıtay'a biz seçiliriz' diyen Sulh Hakimlerini görmezden geldi.

32. Dar Oligarklar, Savcı İrfan Fidan, Okan Özsoy, Hasan Yılmaz gibi satılmışları da yarı yolda bıraktı.

33. Okan Özsoy, 'Yargıtay'a seçilmezsem yapacağımı bilirim' demişti. Özsoy, eski ülkücü olmasına rağmen Perinçek'in en güçlü temsilcisi.

34. Kullanışlı aptallar, Dar Oligark'lara yem olduğunu hala anlamadı. Kullanıldılar, atılacaklar.

35. Tiran'a 'Bize yapılan ne kadar operasyon varsa, hepsini cemaate yıkacağız, destekle bizi' dediler.

36. Tahşiye operasyonu, Tiran'ın yeni yalanlarının temeli olacak. Herhangi bir operasyonda çıkan bombaları cemaate mal edecekler

37. Tiran: 'Eğer tutuklama çıkmazsa Avrupa ve ABD'ye yüzüm olmaz, mutlaka tutuklama olsun' dedi.

38. Dumanlı, Karaca, Ekizoğlu, Ergüder'in isimleri Orhan Kapıcı'ya gitti. Vatandaşa, tutuklandıklarına göre bunlar koymuş bombayı diyecekler

39. Dosyaya bakmak istemeseler de, 'Kaç İsmail'ler Sulh Hakimleri'nden İslam Çiçek ve Hulusi Pür'ü çoktan kuşattı.