Fransa'nın Nice kentinde 84 kişinin yaşamını yitirdiği saldırı, Anadolu Ajansı (AA) muhabirini 'sevindirdi'.

Twitter hesabında "Anadolu Ajansı Muhabiri - Öğretmen - Türkiye Futbol Federasyonu Hakemi" bilgileri ve AA mikrofonuyla bir fotoğrafı bulanan Ali Kahrıman, yazdığı mesajla kan dondurdu.

Kahrıman'ın mesajı şöyleydi:



AA'DAN AÇIKLAMA

AA, saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada bu kişinin sürekli çalışanları olmadığını ve kurumla ilişiğinin kesildiğini duyurdu:

“Fransa’nın Nice kentinde 84 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrasında, sürekli çalışanımız olmayan ve serbest haberci olarak zaman zaman haberlerini kullandığımız Ali Kahrıman isimli şahsın kişisel Twitter hesabından son derece sorumsuz bir paylaşım yaptığı tespit edilmiştir. Bu kişinin Anadolu Ajansı ile tüm ilişiği kesilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

TFF'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) sitesinden yapılan açıklamada da Ali Kahrıman hakkında soruşturma balatıldığı belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi:

“Fransa’nın Nice kentinde dün akşam yaşanan terör saldırısı sonrası sosyal medyada Federasyonumuza bağlı bir il hakeminin attığı tweetler kamuoyunda haklı bir tepkiye yol açmıştır. Geçmişte yaşanan benzer olaylarda olduğu gibi, ilgili kişi hakkında gerekli disiplin soruşturulmasının başlatıldığını ve sonuçlarının en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacağını belirtir, dün gece yaşanan saldırıyı en şiddetli şekilde kınadığımızı vurgularız.”