Ağrı’nın Patnos ilçesine bağlı Andaçlı köyünde 20 yaşındaki eşi C.Ş.’ye işkence yaparak çocuğunun bezindeki dışkısını zorla yedirmeye çalışan 26 yaşındaki Mehmet Şakir Ş. “eziyet” suçundan tutuklandı.

Ağrı Patnos Cumhuriyet Başsavcılığı’nın verdiği talimat ile bugün eşine şiddet uygulayıp zorla dışkı yedirirken görüntüleri sosyal medyaya yansıyan erkek gözaltına alınmıştı.

Mehmet Şakir Ş. Patnos Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesinin alınmasının ardından Patnos Sulh Ceza Hakimliği tarağından eziyet suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CANSU Ş: ÇOCUKLARIM İÇİN SUSTUM

CNN Türk'ün haberine göre, kocası tarafından şiddete maruz kalan Cansu Ş. evlendiği günden bugüne kadar şiddet gördüğünü belirterek çocukları için hep sustuğunu söyledi.

Cansu Ş., “En son bu videoları kendisi çektirdi zaten hiçbir sorunum yoktu. Söylüyordum neden bunları yapıyorsun, benim suçum, günahım nedir? Kocam bana ‘Keyfim istiyor’ diyordu. ‘Sana hakaret edeceğim, seni bezdireceğim’ diyordu. Amacının ne olduğunu bilmiyordum. Ben zaten videonun yayınlanmasını istiyordum. 7 aydır o videoyu sakladım. Ben 7 ay önce bu şiddete ve hakarete maruz kaldım ve sustum. Çocuklarım için sustum. Benim 2 kızım var. Çocuklarımdan ayrılmayayım diye sustum. Dışkıyı yemeyecektim, yalvardım, kapandım ayaklarına ne yaptıysam vazgeçiremedim. Bana önce hakaret etti, vurdu, saçımdan sürükledi, beni mutfağa attı. ‘Yiyeceksin yemesen seni öldüreceğim’ diye tehdit etti. Ben de yemin etmiş siniri geçer diye, biraz ağzıma sürdüm kabul etmedi” dedi.

NE OLMUŞTU?

Evli ve iki çocuk babası Mehmet Şakir Ş., video görüntülerinde sopayla vurarak, tekme atarak eşi C.Ş.’ye çocuk bezindeki dışkıyı yedirtmek istemişti.

Biri 3 yaşında diğer 10 aylık iki çocuğu bulunan kadın C.Ş. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştı.