Tiyatro oyuncusu Emre Kınay geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla, yangınların söndürülememesine ve yetkililerin açıklamasına tepki gösterdi.

Habertürk yazarı ve sunucusu Kübra Par, Kınay'ın orman yangınları ile ilgili paylaşımlarını "Eline bir kova su alıp dökmemiş, oturduğu yerden ahkam kesiyor" diyerek eleştirdi.

Oyuncu Emre Kınay, son olarak Instagram'dan yaptığı paylaşımla, Kübra Par'a yanıt verdi.

Yangın yardımları konusunda iletişimde olduğu biriyle konuşmasını yayımlayan oyuncu, paylaşımına Kübra Par'ı da etiketleyerek "Sizi de yanlarında görmek isterler. Oturduğunuz yerden yalan yanlış hedef göstermek yerine, fiziken bir şey yaparsınız belki" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Emre Kınay, Türkiye'de devam eden orman yangınlarının söndürülememesine isyan etiği paylaşımında, "Eğer uçak alacak paran yoksa kirasını ödeyecek paran vardır. İtalya'dan, İspanya'dan istersin. Yunanistan'ın verdiği yardım ağrına gidiyorsa senin, gidersin İtalya'dan, İspanya'dan alırsın uçağı, 'kirası ne kadar kardeşim' dersin, tamam mı? Verirsin bu ülkenin ciğerini korursun. TOKİ bugün örnek model ev tasarlamış köy evi diye. Hiç mi utanmıyorsunuz?" ifadelerini kullanmıştı.

Bu videonun ardından paylaşımlarına devam eden Kınay, yeni paylaşımlarında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir telefon görüşmesi yaptığını belirtmişti.

Habertürk yazarı ve sunucusu Kübra Par da, köşesinde oyuncu Emre Kınay'ın açıklamalarını eleştirerek, Kınay için, "Eline bir kova su alıp dökmemiş, oturduğu yerden ahkam kesiyor. Sonra ne oluyor dersiniz? Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bu videodan haberdar olup Kınay'ı arıyor. Sonraki gün bir video daha çekiyor sanatçı kılıklı trolümüz. Bu sefer tonu bambaşka... Dünkü kaplan gitmiş yerine bir kedicik gelmiş" ifadelerini kullanmıştı.