AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde başlattığı “Adalet Nöbeti” 130’uncu gününde. Aile her gün olduğu gibi sabah erken saatlerinde evlerinden çıkarak Urfa Adliyesi'nin yolunu tuttu. 

'BU NASIL ADALET'

Urfa Adliyesi önünde nöbete başlayan Emine Şenyaşar, yaşadıklarının zulüm olduğunu, savcıyla görüşemedikleri gibi adliye binasına da alınmadıklarını söyledi. Cezaevindeki oğlunun durumuna dikkat çeken Şenyaşar,"Ben oğlumun bırakılmasını istiyorum. Ailemi toprağa gömdüler. En azından oğlumu bıraksınlar. Sürekli bizi gözaltına alarak bize zulüm ediyorlar.Oğlum tek kişilik bir odada tutuluyor. Bu nasıl bir adalet. Ailemi katledenler ortalıkta geziyor. Çocuklarımın suçsuz olduğunu Cumhurbaşkanı da biliyor. Bize bir çözüm bulsunlar bizde evimize gidelim. Hastane kayıtlarımızı ortaya çıkarsınlar" dedi. 

Ailenin sanal medya hesabı üzerinden "ŞANLIURFA ADALET SARAYI(!)NIN ÖNÜNDE ADALET MÜCADELEMİZ 130.günde.." mesajı İstanbul merkezli Halkların Köprüsü Derneği'nin destek ziyareti görüntüsü ile paylaşıldı. 

Kaynak: MA