Ülkemizin en kaliteli ve sağlam Beyaz Eşya modellerini üreten Arçelik şirketi, üstlendiği sorumluluğu kusursuz bir şekilde yerine getiriyor. Her modelde daha ileriye gitmeyi hedef haline getiren şirket, bu sayede ülke sınırlarını aşarak Dünya'nın diğer ülkelerinde de satış mağazaları açmayı başardı. Her zaman kullanıcılar için daha iyisini ve doğru olanı düşünen şirket, aynı özenle teknik servis hizmetlerini de yürütmeye kararlı. Arçelik marka ürünleri satışa sunarken belli bir garanti süresi veren şirket, bu sayede her an müşterilerine destek sunduğunu ispatlıyor. Gün içinde arıza veren Arçelik ürünlerin tamir ve bakım hizmeti için kaliteli hizmet veren ile görüşmenizi öneriyoruz. İşini severek yapan uzman bir kadrodan meydana gelen ekibimiz size bir telefon kadar yakındır.

Şirket politikası olarak her zaman kalite ve sağlamlığa önem veren Arçelik markası, teknolojinin de her türlü nimetinden de sonuna kadar faydalanıyor. Müşterilerine daha ergonomik ürünler üretmeyi başaran şirket, bu sayede kullanıcılardan olumlu geri dönüşler alıyor. Aynı titizlikle teknik servis ekiplerini de oluşturan Arçalik markası seçkin ekipler ile servis ağını genişletmeye devam ediyor. Garantili onarımları ile her türlü beklentinize anında karşılık veren markaya ait bütün arızalı elektronik ev cihazlarını kısa sürede tamir eder. Bunun yanı sıra Arçelik klima, kombi, termosifon ve şofben tamir işlerini de üstlenen uzman kadromuz her ihtiyaç halinde desteğe hazırdır.

Arıza veren Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerini tamire alırken gerekli teknik ekipmanlar ile müdahale eden servis elemanları orijinal parça desteği ile cihazınızı daha uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanmanızı istiyor. Gezici servis aracı ile de her an yanızda olan İzmir beko Servislerine gönül rahatlığı ile bozulan Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerini teslim edebilirsiniz. sitesi güvenilir teknik servis hizmeti sunan ekipleri sizlerle buluşturmaya devam ediyor.