Sanatçı Dodan, 'O Ses Türkiye' yarışmasına katılınca önce sosyal medyada sonra köşe yazılarında bir tartışma başladı. Tartışma şimdi de ekranlara taşındı.

Müzik yazarı Naim Dilmener ve Gazete Duvar Genel Yayın Yönetmeni Ali Duran Topuz, Medyascope.tv yayınında Dodan'ı konuştu ve eleştirileri yanıtladı.

Telefonla bağlanan Naim Dimener, "Müziğin peşinde olan herkesin Dodan'ı bir biçimde sahnede seyretmesini isterim. Ama gelin görün memleket öyle bir halde ki ne dodan ne de benzeri isime ekonomik anlamda şans tanımıyor. Alternatif kanatta duran isimler geçim sıkıntısı içinde. Önemli olan bu. Dünya daha ne kadar saçmalayabilir. Oradakilerin hepsini cebinden çıkarabilen bir adamı yarışmacı seviyesine indiren bir düzenden bahsediyoruz. Mantıksız olan budur. Dodan'ın yaptığı değil" dedi.

Ali Duran Topuz da alternatif medyanın da baskı olduğuna dikkat çekerek, "İşini çok düzgün yapanlar sanatlarını yeniden üretecek kaynağı bulamıyor ve jüri olarak oturacağı yere yarışmacı olarak katılıyor" dedi

Gazete Duvar Genel Yayın Yönetmeni Ali Duran Topuz’un ‘Dodan’ın parçalandığı an‘ başlıklı bir yazı kaleme almıştı. Dodan'ın arkadaşları da 'Dodan'ı parçalayanlar' başlıklı bir yazı kaleme alarak Topuz'a yanıt verdi.