Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bir binanın önünde intihar ettiği iddia edilen 17 yaşındaki Bahar Akdemir’in cansız bedeni bulundu.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Talaytepe Mahallesi Güneydoğu Yapı Kooperatifleri Sitesi’nde yaşayan 17 Yaşındaki Bahar Akdemir’in, yaşadığı sitenin önünde bu sabah saat 07.00’da cansız bedeni bulundu. Yüzü ve kafa derisi köpekler tarafından parçalanmış bir şekilde bulunan Bahar Akdemir’in cesedini bulan mahalleliler, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, site etrafında incelemelerde bulunurken, cenaze otopsi için Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili Mezopotamya Ajansı’na konuşan Akdemir’in yengesi M. Akdemir, Bahar Akdemir’in dün gece saat 01.00 sıralarında ailesiyle televizyon izlediğini, daha sonra herkesin uyumak için odasına çekildiğini belirtti. Akdemir, “Ailesi ile pek bir sorunu yoktu. Polisler olay yerine gelince olaydan haberimiz oldu. Ben onunla aynı binada yaşıyorum. 10’uncu katta oturuyorlardı. Telefon kullanmıyordu” dedi.

GÜVENLİK KAMERASI ‘KARANLIK’ ÇIKTI

Geçtiğimiz yıl ortaokuldan mezun olan Akdemir’in eğitime ara verdiği öğrenildi. Üzerinde eşofman takımıyla cesedi bulunan Akdemir’in, bulunduğu yerde hâlâ kan izleri dururken, tokası ve saç tellerinin de olay yerinde olduğu görüldü. Aynı zamanda Akdemir’in düştüğü iddia edildiği yere bakan bir market kamerası, bir de sitenin etrafını gören güvenlik kamerası olduğu öğrenildi. Site güvenliği, polisin kamera kaydına baktığını ancak karanlık olduğu için bir şey anlaşılmadığını söyledi. Akdemir’in aile bireyleri, olaydan sonra ifadeleri alınmak üzere Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.