Doğan Haber Ajansı (DHA), AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1982 yılında İstanbul Tuzla Piyade Okulu'nda yedek subay olarak askerlik yaparken çekilen fotoğrafını abonelerine servis etti. DHA'nın fotoğrafı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun yemin töreni sonrası servis etmesi dikkat çekerken, fotoğrafın haber metninde Erdoğan için 'başkomutan' ve 'çakı gibi asker' ifadelerine yer verildi.

DHA, bugün abonelerine AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1982 yılında İstanbul Tuzla Piyade Okulu'nda yedek subay olarak askerlik yaparken silah arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafı servis etti. DHA'nın geçtiği fotoğrafın haber metninde "Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan, askeri üniformayla, 'çakı gibi asker' olarak fotoğrafta yer alıyor" ifadelerine yer verildi.

MANİDAR ZAMANLAMA

Fotoğrafın servis edilmesi, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz cuma günü yapılan yemin töreninin sonrasına ve İdlib operasyonunun yapılmakta olduğu bir döneme denk gelmesi dikkat çekti.