Pendik'te çöp konteynırında bulunan bir bebekle başlayan polis soruşturmasında anne K.E. polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Bebeğini çöp konteynırına attıktan sonra bir markette alışveriş yapan ve kredi kartını kullanınca kimliği tespit edilen K.E.'nin poliste verdiği ifadesinde ise ilginç detaylar ortaya çıktı.

‘’KÜRTAJ YAPTIRAMADIM’’

Pendik Emniyet Müdürlüğünde 2 sayfa ifade veren K.E. "Evliyim, 4 çocuk annesiyim. Eşim bir konfeksiyon atölyesinde çalışıyor. Ben ev hanımıyım ama zaman zaman evlere temizliğe giderim. Bizim maddi durumumuz iyi değil. Hamileliğimi 4'üncü ayda fark ettim. Sağlık ocağına gittiğimde çocuğun çok büyüdüğünü kürtaj yapamayacağımı öğrendim." dedi.

‘’EŞİM KIZAR DİYE HAMİLE OLDUĞUMU SÖYLEMEDİM’’

Poliste verdiği ifadesinde hamileliğini kızar düşüncesiyle eşine söyleyip söylememe konusunda düşündüğünü anlatan K.E. ifadesinde şunları söyledi:

"Sonunda eşime söylememe kararı aldım. Eşim benim kilo aldığımı düşünüp durumdan hiç şüphelenmedi. Rahat bir hamilelik geçirdim.

‘’BEBEĞİ TUVALETTE DOĞURDUM’’

Evde 5,5 yaşında olan oğlumla otururken doğum sancıları başladı. Oğlum bilgisayarda oyun oynuyordu. Ben banyoya gittim. Banyoda kız olduğunu gördüğüm bebeği doğurdum. Göbek bağını makasla kestim. Sonra banyoyu temizledim. Bebeği yatak odasından aldığım rengini pembe olarak hatırladığım bir çarşafa sardım. O sırada bebek hiç ağlamıyordu.

‘’AĞLAMASIN DİYE AĞZINI KOLİ BANDIYLA BANTLADIM’’

Çarşafa sarılı bebeği pazar arabasına koydum. Bebek ağlar düşüncesiyle evde bulduğum koli bandıyla ağzını bantladım. Daha sonra şu anda ismini hatırlayamadığım bir caminin karşısındaki çöp tenekesine bebeği bıraktım. Oradan evdeki eksikleri tamamlamak için markete alışverişe gittim. Alışverişten sonra tekrar aynı yere gelip bebeğe baktığımda bıraktığım yerde olmadığını gördüm. Biri herhalde buldu diye düşünüp eve gittim.

Akşam sancılanınca eşim hastaneye götürdü. Hastanede karnımın ağrıdığını söyledim. Bir takım tetkikler yaptılar. Daha sonra ilaç yazıp eve gönderdiler. Ertesi gün ağrım olduğu için dışarı çıkmadım. Akşam olunca polisler geldi. Eşimin yanında her şeyi inkar ettim. Ancak daha sonra itiraf ettim." (CNN Türk)