Sultanbeyli'de bir grup çocuk yolda buldukları kovayı düşürünce patlama meydana geldi. Patlamada 3 çocuk çeşitli yerlerinden yaralandı. Hastaneye götürülen 3 çocuğun tedavisi sürüyor.

Edinilen bilgiye göre Namık Kemal Mahallesi'nde bir okulun önünde içinde teneke kutular bulunan kovayı alan çocuklar yollarına devam etti. Çocuklar Fatih Mahallesi Fırat caddesi üzerine geldiğinde taşıdıkları kova yere düştü ve bir patlama meydana geldi. 3 çocuk da çeşitli yerlerinden yaralandı. Vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi, yaralı çocuklar Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. S.K, O.K ve F.E hastanede tedavi altına alındı.

Milliyet'te yer alan habere göre olay yerine gelen polis ekipleri emniyet şeridi çekerek bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Patlamaya teneke kutuların içine yerleştirilen parça tesirli bombanın neden olduğu öğrenildi. Patlamayan teneke kutularda delikler oluştuğu görüldü. 

Bir görgü tanığı olayla ilgili olarak, "Çocuklar kaldırımda yürüyordu, büyük bir patlama oldu. Çocuğun bir tanesinin sırtında derin bir yara vardı. Çocuklar hastaneye götürüldü" dedi. Olay yeri inceleme ve bomba imha uzmanlarının incelemeleri devam ediyor.