Malatya'da 'Çocuk gelin çekmem' diyerek 'damat'la kavga eden fotoğrafçı Onur Albayrak, yaşanan olaylar sonucu kendisine dava açılacağını aktarırıken "Ben bu ülkenin gerçek fotoğrafını çektim" dedi.

Albayrak, çekim için Pınarbaşı Tabiat Parkı'na gittiğinde gelinin yaşının küçük olduğunu ve korku dolu ifadelerle kendisine baktığını görünce kıza yaşını sordu. Önce 15 diyen 'gelin adayı', daha sonra '16' cevabını verdi. Albayrak, "Ben çocuk gelin fotoğrafı çekmiyorum" diyerek çekim yapmayacağını söyledi. Bunun üzerine başlayan tartışma kavgaya dönüşürken Albayrak, 'damadın' burnunu kırdı. 

Albayrak, konu hakkında sosyal medya hesabı Twitter'da bir mesaj paylaştı. 'Gelin'in 15 yaşında olduğunu duyunca nevrinin döndüğünü aktaran Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

"Fotoğraf çekimi için gittiğim düğünde gelinin 15 yaşında bir çocuk olduğunu duyunca nevrim döndü. Hesap sordum. Üzerime yürüdüler. Damada kafa attım burnu kırıldı. Hakkımda dava açacaklarmış, açsınlar. Ben bu ülkenin gerçek fotoğrafını çektim zaten. Çocuklar gelin olmasın yeter."