CHP'li milletvekillerinin de katılımıyla Gülsuyu'ndaki çete saldırılarını araştırmak için CHP Maltepe İlçe Örgütü'nde gerçekleştirilen toplantıda bir sandalyenin altından dinleme cihazı çıktı.

Maltepe Gülsuyu'nda, uyuşturucu ticareti yapan, esnaftan haraç toplayan ve halk arasında "Gülsuyu çetesi" olarak bilinen grubun son dönemlerde artan saldırılarını tartışmak ve araştırmak amacıyla CHP'li milletvekillerinin de katılımıyla dün CHP Maltepe İlçe Örgütü'nde gerçekleştirilen toplantıda bir sandalyenin altından dinleme cihazı çıktı.

Maltepe İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Evin Gençosmanoğlu, "Dün Gülsuyu'ndaki olayla ilgili önemli bir toplantımız vardı. 3 tane milletvekilimiz buradaydı o toplantının bitiminde bu olay ortaya çıktı. Daha önce karşılaşmadığımız bir olay" diye konuştu.

Toplantı bittikten sonra binada kalanlar sandalyelerden birinin altında bir cihazın varlığını fark etti. Durumun polise bildirilmesi üzerine uzman ekipler olay yerine gelip ayrıntılı bir arama yaptı. Dinleme cihazı olduğu ileri sürülen cihaz incelenmek üzere polisler tarafından götürüldü. Milletvekillerinin da hazır bulunduğu toplantıyı habercilerin izlemesine izin verilmemişti. (Ajanslar)