CHP'nin seçim için Onur Akın tarafından bestelenen şarkısının 'çalıntı' olduğu iddia edildi. Şarkının AK Parti için Uğur Işılak'ın bestelediği 'Herşey Türkiye İçin' parçasının müziğiyle aynı olduğu belirtiliyor.

Önceki günlerde CHP Seçim Koordinasyon Binası'nda düzenlenen basın toplantısıyla tanıtılan Onur Akın'ın bestelediği  'Ak dediler Kara çıktı' basına dinletildi.

Kemal Kılıçdaroğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, kendisiyle ilgili böyle bir şarkının yapılmasının onur verici ve olağanüstü olduğunu belirtti.

Buraya kadar herşey normaldi ama Uğur Işılak facebook sayfasına hayranları ve okurları şarkının melodisinin "tanıdık" olduğunu iletti ve çalıntı olduğu idda edildi.

Uğur Işılak'ın Ak Parti'nin 2007'de seçim şarkısı olarak kullandığı "Herşey Türkiye İçin" isimli parçasıyla oldukça (!) benzerlik gösteren Kılıçdaroğlu'nun seçim şarkısı, daha meydanlara inmeden çalıntı iddiasıyla adından söz ettirecek.

Yine Onur Akın'ın yerel seçimlerde Kılıçdaroğlu için yazdığı 'Kılıçdar Kılıçdar Kılıçdaroğlu' şarkısının da Ahmet Kaya'nın 'Kadınlar' şarkısından çalıntı olduğu iddia edilmişti.

HABER7