CHP, Bolu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Youtube'dan yayınlanan programda, sunucunun, siyasette yaşadığı 'komik bir anısını' anlatmasını istemesi üzerine, sağlık sorunu nedeniyle çocuk sahibi olamadığı için kendisinden yardım isteyen kadınla arasında geçen konuşmaya yönelik tepkiler sürüyor. Özcan'ın bu söylemlerine partisinden de, "Kabul edilemez" yanıtı geldi, Özcan'ın durumu önümüzdeki hafta MYK'de görüşülecek.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sayın Özcan'ın bu ifadeleri kabul edilemez kendisi de zaten özür dilemiştir ama sayın özcanın durumunu pazartesi günü MYK'da değerlendireceğiz tüzüğümüz bunu emrediyor" ifadelerini kullandı. 

NE OLMUŞTU?


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın katıldığı bir Youtube programında kendisinden tüp bebek konusunda yardım isteyen bir kadınla ilgili anlattığı anısı tepki çekmişti. Bolu Belediye Meclisi toplantısında AK Partili meclis üyeleri dün Tanju Özcan'a tepki göstererek salonu terk etti. Özcan ise "Samimi olarak üzülen kadınlar ve kadın dernekleri varsa onlardan özür dilemek düşer bana" dedi.