Muhalefet belediye başkanlarına yönelik saldırılara bir yenisi eklendi. Aydın'ın Didim ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve şahsi avukatına kimliği belirsiz kişiler tarafından beyzbol sopalı saldırı düzenlendi. Başkan Atabay ve avukatı saldırıda yaralanırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Trabzon’da AKP’de yaşanan istifa krizinin ardından Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık makam aracıyla belediye binası önüne geldiği sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğramış, yara almadan kurtulmuştu.

Trabzon'un Yomra ilçesi Belediye Meclisi'nde AKP'de yaşanan istifa krizinin ardından İYİ Partili Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a silahlı saldırı düzenlendi.

Olayın duyulmasının ardından olay yerine emniyet güçleri sevk edilirken, Belediye başkan yardımcıları ile çok sayıda belediye personeli olay yerine geldi. Başkan Atabay ve şahsı avukatı sağlık kontrolü ve darp raporu için ilçedeki özel bir hastaneye götürüldü.

Başkan Atabay ve avukatının Didim’deki sağlık kontrolünün ardından kendi imkanlarıyla ADÜ Tıp fakültesine kontrol amaçlı gittikleri öğrenildi. İş yerinin güvenlik kameralarını inceleyen emniyet güçleri şüphelilerden birini yakalayarak gözaltına alırken, diğer şüphelilerin yakalanması için araştırmalarını sürdürüyor.