Düzce'de, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan'ı sokak ortasında tekme tokat döven Cihan Cengiz ve Raşit Arslanaydın ile dayak anına ilişkin videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsa Üçüncüoğlu, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Dün saat 14.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'ın kullandığı otomobile arkadan gelen başka bir otomobil çarptı. Araçtan inen Cihan Cengiz ve Raşit Arslanaydın, 'Sen vatan hainisin' diyerek Tozan'a saldırdı. Tozan, aldığı tekme ve yumruk darbeleriyle yere düşerken, 2 saldırgan araçlarına binip kaçmıştı.

Olayın ardından Cihan Cengiz ve Raşit Arslanaydın ile dayak anını ilişkin cep telefonuyla çekilen videoyu, 'Düzce'de hain, ajan, vatana ihanet eden CHP İl Başkanını istemiyoruz. Varsa vatan hainleri, sıraya girsinler. Birgün birinizi, bir gün hepinizi' notuyla Facebook hesabında paylaşan Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsa Üçüncüoğlu gözaltına alınmıştı.