Galatasaray - Juventus maçının yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edilmesi sosyal medyada Cem Yılmaz'ın zemin ısıtmasını tanıttığı TT Arena reklamıyla tartışılınca ünlü komedyenden cevap geldi.

Türk Telekom Arena Stadı’ndaki ısıtma sistemi hava 10 derecenin altına düştüğünde otomatik olarak çalışıyor. Ancak Hürriyetin haberine göre TT Arena'da gün boyu yoğun kar yağışı sırasında alttan ısıtma sistemi devredeydi.

Galatasaray Juventus maçının 27.dakikası ile birlikte başlayan yoğun kar yağışının, sahayı 6 dakika sonra maçı tatil ettirecek hale getirmesinin nedeni ise ısıtma sisteminin devreye gitmesine rağmen karı eritememesi oldu.

SADECE 10 KİŞİLİK EKİP VARDI

Meteorolojinin günlerdir kar yağışı alarmı vermesine karşın TT Arena'da sadece 10 kişilik bir temizleme ekibinin olması da çalışmaların hızını düşürdü. Yoğun kar yağışının sürmesi de sadece 10 kişi çalışınca etki göstermedi.

CEM YILMAZ'DAN CEVAP

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın oynadığı TT Arena reklamında alttan ısıtmayı da vurfulaması maç sonrasında twitter’da gündeme geldi. Ünlü komedyen de tartışmalara cevap vererek twitter'dan şunu yazdı: "Tamam ben yaptım! Reklam çektiğimiz mekanlardan çıkarken genelde ışıkları vs ben kapatıp çıkarım... Yanlış şalter pardon!"