32 SGDF'li gencin hayatını kaybettiği canlı bomba saldırısı gerçekleştirmiş olabileceği düşünülen kişinin kimliğine ulaşıldı. Saldırıda kendisi de hayatını kaybedenler arasında bulunmasına rağmen, kimliği henüz açıklanmayan canlı bombanın Adıyaman nüfusuna kayıtlı 20 yaşındaki genç bir erkek olduğu iddia edildi.

Meydan gazetesinden Mustafa Gürlek, canlı bomba olduğu iddia edilen Adıyaman nüfusuna kayıtlı Abdurrahman Alagöz'ün annesi ile konuştu.

Anne Semüre Alagöz, sosyal medyada paylaşılan kimlik bilgilerini doğruladı. Abdurrahman Alagöz ile en son Ramazan ayından önce telefonla görüştüğünü söyleyen Semüre Alagöz, bugün polislerinde gelerek çocuklarını sorduğunu söyledi. Anne Alagöz, çocukları Abdurrahman ve Yunus Alagöz'ün 6 ay önce yurt dışına gittiğini ileri sürdü.

Adıyaman'da yaşayan Semüre Alagöz, eve gelen polislerin çocuklarının kayıp olup olmadığını sorduğunu aktardı. Sosyal medyada kimliği dolaşan Abdurrahman Alagöz ile ilgili sorulan sorulara anne Alagöz şu şekilde cevap verdi:

“Oğlum Abdurrahman, Adıyaman'da boyacılık yapıyordu. Abisi Yunus ile birlikte çalışıyordu ve evi ikisi geçindiriyordu. Yurtdışına ilk önce Abdurrahman gitti. Sonra abisi Yunus. 6 aydır yurt dışındalar, fakat ne iş yaptıklarını bilmiyorum hiç söylemediler. Sadece iyi olduklarını merak etmememizi söylediler. Abdurrahman ile en son Ramazan ayından önce görüştük. Şuan nerede bilmiyorum. Yurt dışında nereye gittiğini inanın bilmiyorum. Hiçbir şey demediler. Sadece yakın bir zamanda döneceklerini söylediler."