Birgün gazetesi yazarı Hande Demircioğlu, İzmir Balıklıova’daki yazlığında kardeşi tarafından ölü bulundu.

Ankara’daki bombalı saldırı ve son dönemde yaşanan şiddet olayları nedeniyle moralinin oldukça bozuk olduğu öğrenilen Demircioğlu’nun cenazesi, otopsisinin ardından yakınlarına teslim edildi. Demircioğlu'nun evinde yapılan incelemede, bir enerji içeceği kutusu ve içinde de "kimyasal madde bulunduğu" öne sürüldü.

Birgün Gazetesi’nin kültür sanat sayfasında yazıları yayımlanan Hande Demircioğlu, bir süre önce, Urla İlçesi Balıklıova Mahallesi’ndeki ailesine ait yazlığa geldi. Burada vakit geçiren Demircioğlu’ndan haber alamayan kardeşi Doğukan Demircioğlu, dün (25 Ekim) öğle saatlerinde yazlığa gittiğinde, evin balkonunda Hande Demircioğlu'nun cansız bedenini buldu.

Doğukan Demircioğlu, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerindeki incelemenin ardından Demircioğlu’nun cansız bedeni, ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Evde yapılan incelemede ise mutfakta, bir enerji içeceği kutusu ve içinde de "sonradan karıştırılmış kimyasal madde (CLNA) bulunduğu" belirtildi.

İLK BULGU, “DIŞARIDAN BİR MÜDAHALE YOK”

Otopsinin açıklanan ilk bulgularına göre, Hande Demircioğlu’nun vücudunda herhangi bir kesik ya da yara izine rastlanmadığı kaydedildi. Demircioğlu’nun evde bulunan kimyasal madde karıştırılmış enerji içeceğinden içip içmediğinin ve ölüm nedeninin belirlenmesi için vücudundan parça alındığı ve detaylı otopsi sonrası ölüm nedeninin netlik kazanacağı belirtildi.

SON GÜNLERDE MORALİ BOZUKTU

Otopsisi tamamlanan Hande Demircioğlu’nun cenazesi yakınlarına teslim edildi. Ankara’daki bombalı saldırı ve son dönemde yaşanan şiddet olayları nedeniyle moralinin oldukça bozuk olduğu bildirilen Demircioğlu’nun, yarın (27 Ekim) öğlen, İzmir’in Konak İlçesi’ndeki Hakim Efendi Camii’nde düzenlenecek olan cenaze töreninin ardından Tire İlçesi’nde, babasının yanına defnedileceği öğrenildi.