Bir ses kaydı daha internete düştü. "Başçalan" adlı twitter hesabından yayınlanan ses kaydında Bilal Erdoğan'ın Çanakkale açıklarında 4 ada satın almaya çalıştığı iddia ediliyor. İddiaya göre adlıkları rüşvet paralarını aklamak için Katarlı ortakları ile bu tür alımlar ve yatırımlar yapıyorlar.

İnternete en son sızan telefon görüşmelerinde Bilal Erdoğan olduğu iddia edilen kişi rüzgar santrali kurmak amacıyla Çanakkale açıklarında 4 adet adanın alımı için fiyat hakkında üniversiteden arkadaşı Ahmet Murat Yelkenci vasıtasıyla araştırma yapıyor.

Çanakkale açıklarında, Gökçeada ile Bozcaada arasında, Yeniköy Limanı’nın karşısında bulunan 4 adadan büyük olanın 900 dönüm, diğer küçük adaların ise 50 dönüm civarında olduğu ve adaların %45 turizm imarına sahip ve toplam fiyatının 20 milyon dolar civarında olduğu Yelkenci tarafından mesaj yoluyla bildiriliyor.

AYNI ORTAKLAR!

Ada konusunda yine Bilal Erdoğan ve Yasin El Kadı’nın gizli ortak olduğu ve 1 milyar dolarlık Etiler Polis Okulu arazisini 460 milyon dolara aldığı iddia edilen Bosphorus360 isimli şirketin de devrede olduğu ses kayıtlarına yansıdı. Kaza yaptığında ambulans yerine Başbakan Erdoğan’ı arayan Üsame Kutup’un da alınacak adalar konusunda ismi anılıyor.

Youtube’daki ses kaydı şu şekilde yayınlandı:

BA$ÇALAN Erdoğan'ın oğlu Bilal ADA Alıyor, Rüşvet Paraları Böyle Aklanıyor

https://www.youtube.com/watch?v=lLjKYCWxNrI