Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre, sabaha karşı eğlenmek için gittiği Şişli'deki bir gece kulübünde silahlı saldırıya uğradı. Sırtından vurulan ve hemen hastaneye kaldırılan Gökhan Töre ameliyata alındı.

Çetin Aydın'ın Hürriyet'te yer alan haberine göre silahlı saldırı sırasında Gökhan Töre dışında 5 kişinin daha yaralandığı öğrenildi. Yaralananların arasında Beşiktaş İletişim Komitesi Sorumlusu Can İpekçi ve Kayserisporlu futbolcu Taner Yalçın'ın da olduğu öğrenildi.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Kavalcı, Gökhan Töre'nin silahlı saldırıya uğradığını doğruladı ve futbolcunun hastanede olduğunu belirterek sağlık durumunun kontrol altına alındığını söyledi. Kavalcı, kısa süre içinde kulübün resmi internet sitesinden bilgilendirme yapacaklarını da iletti.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada "Profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Gökhan Töre, dün gece takım arkadaşları ile birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır" denildi. 

Beşiktaş Futbol Komitesinden Ahmet Kavalcı "Gökhan Töre talihsiz bir olay yaşadı. Emniyet Görevlisi arkadaşlarımız olayı araştırıyorlar. Gökhan Töre'yi vuran şahıs tespit edildi" yorumunu yaptı.