Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın MGD gecesinde Ahmet Kaya'ya yapılan saldırıyla ilgili ‘ Kimler saldırdı? Gezi Parkı’nda bize saldıranlar saldırdı. Şimdi diyorlar ki ben o sırada tuvaletteydim ben o sırada dışarıdaydım ulan hepiniz oradaydınız. Kamera kayıtlarında hepinizi görüyoruz.” demesinin yankıları sürüyor.

Serdar Ortaç'ın twitter adresinden ' O gecenin tek suçlusu ben değilim' dercesine ünlü isimlerin toplu halde şarkı söylerken çekilmiş fotoğrafını paylaşması oyuncu Berna Laçin'i kızdırdı.

Kendisinin olaylarla bir ilgisinin bulunmadığını iddia eden Laçin, yaşananları hurriyet.com.tr'ye atlattı:

"Evet ben Gezi'ye katıldım ama Ahmet Kaya'ya saldırmadım. Ben o gecenin sonuna yetişebildim. Mehmet Ali Erbil'in yerine Çarkıfelek'i sunmuştum. Çekimler bitince hemen geceye gittim. İçeri girdim ve ödülümü aldım. O sırada herkesi sahneye davet ettiler. Hep birlikte Memleketim şarkısını söyledik. Benim olaylardan hiç haberim yoktu, Uğur Dündar anlattı. Herkes o fotoğrafı görünce ' Sen de mi' diyorlar. İnsanlar başkalarına iftira atmasınlar. Ya yaptıklarının arkasında dursunlar ya da özür diliyorlarsa bunun bilinciyle hareket etsinler"