Oğuzlar İlçe Belediye Başkanı AKP’li Muzaffer Yıldırım, korona virüsü (Covid-19) aşısını belediye başkanlık makamında yaptırdı.

Yıldırım'ın aşısını 26 Mart'ta Oğuzlar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Feyza Betül Yıldız ile sağlık personeli Murat Karaman makamına giderek yaptı.

Oğuzlar belediye başkanı Muzaffer Yıldırım, geçen ay korona virüse yakalanmıştı. 48 yaşındaki Yıldırım'ın makamında Oğuzlar Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Feyza Betül Yıldız ve bir sağlık görevlisine aşı yaptırması tepki çekti.

Sosyal medyada bazı vatandaşlar, 48 yaşındaki Oğuzlar İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım için "Ne özelliği varda makamda başhekimi ayağına çağırıp kendisine aşı yaptırıyor?" diye tepki gösterirken, DEVA Partisi Çorum İl Başkanı Oğuz Vargeloğlu da "25/10/1972 doğumlu olması ve Covid geçirmesine rağmen AKP'li Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım 'sıram geldi' diye aşı oluyor ve bunu sosyal medyasından utanmadan paylaşıyor... 60 yaş üstü vatandaşımız aşı olamazken bu zat neden oluyor? Bu muhteremin özelliği ne de makamında aşı oluyor?" ifadelerini kullandı.

Vargeloğlu, Çorum il Sağlık Müdürü Ömer Sobacı'yı konuyla ilgili açıklama yapmaya çağırdı.

Kaynak: Duvar