Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan Belde Jandarma Karakolu önünde bir saldırı düzenlendi. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik görevlisi sevk edildi. İlçe merkezinde de bir şahıs uzun namlulu silahla etrafı taradı. Gelen ilk bilgilere göre, saldırıda iki asker ve üç sivil yaralandı.

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan Beldesi'nde, öğle saatlerinde  jandarma kontrol noktasına saldırı girişiminde bulunuldu. Bomba yüklü aracının infilak ettirilmesi sonucu yaralananlar oldu. Bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik görevlisi sevk edildi.

Öte yandan Kozluk'ta kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, uzun namlulu silahla etrafı taradı. Olayda, bir öğretmen ağır yaralandı. Şahsın yakalanması için operasyon başlatıldı. Olay, Kozluk ilçe merkezinde meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, uzun namlulu silahla etrafı taradı.

Olayda, bölgeden geçen Şenay Aybüke Yalçın adlı öğretmen ağır yaralanırken, şahıs ticari bir araç ile olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan öğretmenin hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.