İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelen oyuncu ve Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Barış Atay'ın dün gece İstanbul Kadıköy'de uğradığı saldırıya ilişkin ilk görüntüler ortaya çıktı.

Dün gece saat 1.30 sularında Kadıköy'de beş kişilik bir grup, arkadaşıyla birlikte gittiği bir mekândan çıkan Barış Atay'a 'vatan haini' diyerek saldırmıştı. Grubun yere düşürdükten sonra tekmelemeye başladığı Atay, travma ve kaburgalarında kırık şüphesiyle tedavi için götürüldüğü hastaneden bugün taburcu olmuştu.

Halk TV'den Can Bursalı'nın haberine göre, saldırının meydana geldiği yerin tam önündeki iş yerinin güvenlik kamerasının bozuk olduğu iddia edildi. Farklı bir açıdan Atay’ın darp edildiği anın görüntülerine ulaşıldı. 

Saldırının yaşandığı an, köşede duran bir kişi, olayı cep telefonuyla kayda alıyor. MOBESE kamerasının olmadığı sokakta yaşanan saldırıyı gören bir kameranın ise, olaydan bir gün önce fişinin çekildiği belirtiliyor. Dört saldırgan, Barış Atay'ı darp ettikten sonra ayrı yönlere kaçışıyor.