İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "En son geçen yıl Haziran'da görüştüm" dediği Süleyman Özışık ile Eylül ayında aynı programa çıkıp, fotoğraf çektiği ortaya çıktı.

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını yalanlayan Hadi Özışık ile görüşme videosunu dün sosyal medya üzerinden yayınladı. Peker, “Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık - süleyman özışık kardeşler en yakınları olan süleyman soyluyla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem" diye kaydetti.  

Peker'in videosundan bir süre sonra Süper Haber'e konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Süleyman Özışık ile yakın zamanda görüşmediğini iddia etti. Özışık kardeşler hakkında "bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgah kurdular" diyen ve suç duyurusunda bulunacağını ifade eden Soylu, "Süleyman Özışık ile en son geçen yıl haziran ayında görüştüm, yakın zamanda Süleyman Özışık ile temasımız olmadı" ifadelerini kullandı.

EYLÜL'DE PROGRAM

Ancak, Soylu'nun 24 Eylül 2020'de Süleyman Özışık ile birlikte TGRT programına çıktığı ve fotoğraf çektirdikleri ortaya çıktı. Söz konusu fotoğrafların aynı zamanda Özışık'ın Instagram hesabından da paylaşıldığı görüldü.  

Kaynak: MA