Trakya'da konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "asrın yolsuzluğu dediklerinin bir belgesi var mı?" diye sordu, salondan bir vatandaş "var" diye seslendi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, muhtarlarla bir araya geldiği toplantının ardından Mimar Sinan Kapalı spor salonundaki Trakya Birlik Mali Genel kuruluna katıldı.

Bakan Müezzinoğlu, salonda bir konuşma yaparak 17 Aralık yolsuzluk operasyonu tartışmalarına değindi. Konuşma sırasında 'asrın yolsuzluğu dediklerinin bir belgesi var mı?' diye soran Müezzinoğlu'na salondan 'var' cevabı verilince, "Ne yazık ki bu ülkede büyük önderin sözünü söyleyen çok da gereğini yapmakta seyirci kalanlar daha fazla. Bugün ülkemiz, milletimiz bazı oyunların sergilendiği bir dönemi yaşıyor. 17 Aralık operasyonunun asrın yolsuzluğu deniyor. Asrın yolsuzluğunda bir belge var mı? Evet, ayakkabı kutuları. Ayakkabı olan kutuları olan kişiyi yargılamaya kimsenin itirazı yok. Ama Halk Bankası'nın itibarını düşürme hakkı da kimsenin hakkı da değil, haddi de değil" diye konuştu.