Uğur Kurt'un polisin açtığı ateşle vurularak yaşamını yitirdiği gün polis şiddetini protesto edenlere polis müdahalesi sırasında yüzüne bir cismin isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren Ayhan Yılmaz'ın cenazesi toprağa verildi.

İstanbul Okmeydanı’nda Uğur Kurt'un polisin açtığı ateşle vurularak yaşamını yitirdiği gün polis şiddetini protesto edenlere polis müdahalesi sırasında yüzüne bir cismin isabet etmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitiren Ayhan Yılmaz için Okmeydanı Berat Camisi'nde cenaze namazı kılındı.

Cenaze törenine Yılmaz'ın ağabeyi, kardeşleri ve yakınları katılırken, kılınan namazın ardından Yılmaz’ın cenazesi Yeni Ayazağa Mezarlığı'na götürülerek defnedildi.

42 yaşındaki Yılmaz, yaralandığı gün üzerinde herhangi bir kimlik çıkmaması sebebiyle kimliği belirlenememişti. Yaşamını yitirdiği gün kimliği parmak izinden belirlenebilen Yılmaz'ın akrabaları olayla ilgili konuşmak istemezken, komşuları Yılmaz'ın askerlik yaptığı dönem gördüğü baskılar nedeniyle psikolojik sorunlar yaşadığını söyledi.

Yılmaz'ın komşuları, "Kendi halinde biriydi. Akşam olunca çıkıp gezerdi. O gece de çıkmış, başına bu gelmiş" dedi.(bestanuce1.com)