Oyuncu Hülya Avşar, adına düzenlenen Hülya Cup'ta açıklamalarda bulundu. Vatan gazetesinden Umut Ünver'in haberine göre Avşar, "O gece Ahmet Kaya'nın yanında olurdum" dedi.

Çok yakında Acun Ilıcalı ile birlikte Gaste Hülya'yı yayın hayatına sokacaklarını belirten oyuncu, "Benle ilgili olan her şey Gaste Hülya'da olacak. Benim çektiğim videolar, yorumlarım, tişörtlerim, yazılarım, komik bulduğum, ciddi bulduğum şeyler olacak. Acun'un ekibiyle birlikte hazırlıyoruz. Benle ilgili haberler Gaste Hülya'da yer alacak." dedi.

Ahmet Kaya ile ilgili geçmişte yaşanan olaylarla ilgili olarak bazı ünlü isimlerin 'ben tuvaletteydim' dediğinin hatırlatılması üzerine Avşar, "Serdar Ortaç çıktı özür diledi. İnsanlar hata yapabilirler ama ben iyi ki o gece orada değildim mutlaka Ahmet Kaya'nın yanında yer alırdım. Masada yanında otururdum! Ayrımcılık olmasın anlamında. Ahmet'in yaptığı da o anda biraz sivrilikti ama Allah rahmet eylesin, çok da severdim ve hâlâ zevkle dinliyorum. Ama Serdar da defalarca özür diledi, bizimkiler de çok acımasız!" dedi.