Ankara Katliamı’nda ağır yaralanan ve  çeşitli hastanelerde tedavileri  süren yurttaşlara yönelik polis tacizleri yaşandığı iddia edildi.

Rıfat Doğan'ın İleri Haber'de yer alan haberine göre, yoğun bakım ünitelerine girdikleri öne sürülen polislerle ilgili iddiayı doğrulayan SES temsilcileri, özellikle Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bu olayın sık yaşandığını söylediler.

Ankara’da DİSK, KESK, TMMOB, TTB öncülüğünde geçen 10 Ekim Cumartesi günü yapılması planlanan “Barış ve Demokrasi Mitingi” öncesi toplanma alanında iki canlı bombanın kendini patlatmasının ardından ağır yaralanan yurttaşların tedavileri sürüyor.  Ailelerin kapı önündeki bekleyişi sürerken, polisin yoğun bakım ünitelerine gizlice girdiği ve hastaları taciz ettiği iddia edildi.

GİZLİ GİZLİ ODALARA GİRİYORLAR!

İddiayla ilgili bilgi aldığımız SES temsilcileri de konuyu doğrularken, polisin özellikle Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitelerine gizli gizli girdiğini belirttiler. Polisin birçok kez hasta odalarına girdiğini belirten SES temsilcileri, odalara neden girildiği, ifade için mi yoksa başka bir şey için mi? bu konuda bir bilgilerinin olmadığını, SES avukatlarının konuyla ilgilendiklerini ifade ettiler.