Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan özel bir yaşlı bakım merkezinde yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi.

Yangın, Çankaya ilçesi Mutlukent Mahallesi 1961 sokak üzerinde bulunan  özel bir yaşlı bakım merkezinde çıktı. 3 katlı binada nedeni henüz belirlenemeyen yangını fark eden görevliler, huzurevi sakinlerini dışarıya çıkardı. Yaşlılar, binanın yakınında yere yatırıldı. Haber verilmesiyle çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri yaşlılara müdahale etti. İtfaiye ekipleri de yangını söndürme için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışması devam ediyor.

Habertürk muhabiri Esra Nehir, yaşlıların bir bölümünün yatalak hasta olduğunu, duman nedeniyle dışarıya alındıklarını söyledi. Nehir, "Burada yaklaşık 40 yaşlıya bakım hizmeti veriliyordu. Henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. İlk belirlemelere göre henüz bir yaralı tespiti yok ancak dumandan etkilenen yaşlı vatandaşlar var. Onlara 112 acil servis personelleri ilk müdahaleyi gerçekleştiriyorlar. En yakın hastaneye sevk edilecekler" dedi.