Ayrancılar Gençlikspor, son dakikada serbest vuruştan gelen golle MESEV Gençlik Spor'la mağlup oldu.

Ayrancılar Gençlikspor teknik direktörü, futbolcuları ve taraftarları maçın ardından hakemlere saldırdı.

İzmir 1’inci Amatör Lig 10’uncu Grup’ta oynanan Ayrancılar Gençlikspor-MESEV Gençlik Spor maçının hakemleri saldırıya uğradı.

Son dakikada golüyle maçın kaybeden Ayrancılar Gençlikspor Teknik Direktörü Burak Atasoy, futbolcular ve taraftarlar, hakemler ile çekim yapan DHA muhabirini darp etti.

Torbalı Yedi Eylül İlçe Stadı’nda, saat 12.00’de başlayan maç, 1-1 eşitklile devam ederken hakem Fatih Tokail’in verdiği karara tepki gösteren Ayrancılar Gençlikspor Teknik Direktörü Burak Atasoy, tribüne gönderildi.

Pozisyonun devamında kullanılan frikiğin golle sonuçlanmasıyla sahaya atlayan Atasoy ve Ayrancılar Gençlikspor futbolcuları hakeme saldırmaya başladı.

Taraftarlar da tribünlerden atlayıp hakem Fatih Tokail’e saldırdı.

Tekme ve yumruklarla darp edilen Tokail, güçlükle soyunma odasına gidebildi. Yardımcı hakemler Berkan Şen ve Abdurahim Akça’ya da fiziki saldırı gerçekleşirken, polis olaylara cop ve biber gazıyla müdahale etti.

Yaşanan saldırıyla ilgili olarak çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Şiddete maruz kalan MESEV Gençlik Sporlu futbolcular ve hakem Fatih Tokail, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayette bulundu.

Öte yandan taraftarlar, çekim yapan DHA muhabirine de saldırdı.