İstanbul Başakşehir'de kendisine ait sitede yapılan aidat toplantısını basan, küfürler yağdırarak dernek başkanını hastanelik eden Ali Ağaoğlu kendisini "S. git dedim. Ama şiddet iddiaları yalan" diyerek savundu.

Dün BirGün'ün duyurduğu olayda, My World Europe Site Sakinleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği'nin toplantı yapacağı haberin alan Ali Ağaoğlu, derneğe 30-40 kişilik bir koruma ordusuyla baskın düzenlemişti. Kapıyı kırarak içeriye giren Ağaoğlu, dernek başkanı avukat Müslüm Erçetin'e hakaret ederek, saldırmıştı. Ağaoğlu, saldırı sonrasında siteden helikopterle ayrılmıştı.

ŞEHİRİÇİ ULAŞIMDA HELİKOPTERİ TERCİH EDİYORMUŞ

Hürriyet'e konuşan Ağaoğlu, "Ben tüm sitelerimi gezip bilgi alırım. My World Europe’yi de gezdiğim doğru. Gezi sırasında biri site ile ilgili asılsız iddialarda bulunup, saçmaladı. Bende s. git dedim. Ama şiddet iddiaları yalan" dedi.

Helikopterle gittiğini de doğrulayan Ağaoğlu, İstanbul içindeki ulaşımda helikopteri tercih ettiğini belirtti.

SİTEDE PROTESTO

Öte yandan yaşananlara tepki gösteren 300 kişilik grup akşam saatlerinde site içinde toplanarak Ağaoğlu'nu protesto etti. Grup, "Sitemiz bizimdir bizim kalacak", "Baskıya karşı omuz omuza" slogan attı.  Bir süre site içerisinde ellerinde pankartlarla alkışlar eşliğinde yürüdükten sonra protesto eylemini sonlandırdı. (BirGün)

İlgili Haber: Ali Ağaoğlu'dan 'ağalık': Site toplantısını basıp küfürler yağdırdı, dernek başkanını hastanelik etti