Antalya’da baraj inşaatında çalışan işçileri taşıyan servis minibüsü dereye devrildi. İlk belirlemelere göre, kazada 8 kişi hayatını kaybetti.

Muş'ta da yoğun sis yüzünden 2 yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.

Alanya- Sıraselviler arasındaki Karapınar Köyü yakınlarında, Kolin İnşaat firmasına ait olan ve işçileri taşıyan servis aracı, bu sabah saat 07.15 sıralarında kaza yaptı. Servis aracının girdiği inşaat sahasında, buzlanma nedeniyle araç uçuruma yuvarlandı. Aşağıda, inşaat alanındaki geçici oluşan gölete yuvarlanan araçta bulunan toplam 13 işçiden 8’i boğularak hayatını kaybetti. Olay yerinde ilk tedavileri yapılan 5 yaralıdan biri  Sarıveliler’de, diğer 4 kişi de Alanya’daki çeşitli hastanelerde tedaviye alındı.

2 YOLCU OTOBÜSÜ KAFA KAFA ÇARPIŞTI

Muş'un Malazgirt ve Bulanık ilçeleri arasında yoğun sis yüzünden 2 yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Kazada 4 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.

Trafik kazası bu gün saat 09.00'da Malazgirt- Bulanık karayolunun 9'uncu kilometresinde meydana geldi. Malazgirt'ten Muş'a gitmekte olan Veysel Akın idaresindeki 33 BBR 47 plakalı yolcu otobüsü, Muş'tan Malazgirt'e gitmek için yola çıkan Serkan Taşkın yönetimindeki 34 ZZ 65 plakalı yolcu otobüsü çarpıştı.

Yoğun sisten dolayı kafa kafaya çarpışan iki otobüste ilk belirmelere göre sürücüler Veysel Akın (36), Serkan Taşkın (28) ve otobüste muavinlik yapan kuzeni Ahmet Taşkın (20) ile kimliği öğrenilemeyen 4 kişi öldü.