AKP Fatih Gençlik Kolları İlçe Başkan Yardımcısı ve Çevre ve Şehir, Kültür Birim Başkanı Tolgay Demir,  dünyanın düz olduğunu iddia etti.

 “Düz Dünya Teorisi”isimli bir makale yazan Demir, dünyanın düz olduğunu savunurken, yuvarlak olduğunu kanıtlayanların mason olduğunu iddia etti.

Tolgay Demir, akgencfatih.com sitesinde yayınlanan yazısının İlgili kısmı şu şekilde:

Dünyanın ilk resminde misket gibi yuvarlak olması, ama bazı şeyleri açıklayamayınca yana yatık demeleri, yine bazı şeyleri açıklayamayınca geoit demeleri ve tekrar zorlandıklarında ise dünyanın üstü altından daha geniştir gibi açıklamalar insanı artık bu durumu sorgulamaya itmeye başlamıştır.

Acaba dünyanın gerçek şekli nedir gerçek haritası nedir, açıklamalar neden çelişiyor neden tüm uzay kurumlar NASA'nın açıklamalarına göre hareket ediyor ve neden neredeyse tüm büyük uzay kurumlarında NASA'nın V sembolü bir şekilde iliştirilmiştir.

İnsanlara sürekli olarak uzay konusunda oyalayıcı yalanlar sunulduğunu artık görmekteyiz. Çünkü bu gezegenden hiçbir zaman dışarı çıkılamadı, ama kolayca çıkabiliyoruz görüntüsü verebilmek için bu yalanlar söylenmeye devam etmektedir. Bütün bunlar birleştiğinde ortada gizlenen ve gizlenmeye çalışılan büyük bir oyun olabileceğini bize göstermekte.

Peki gelelim bir diğer soruya, neden düz dünya, düz ise neden insanlara küre olarak sunulmaya çalışılıyor?

Öncelikle geçmiş tarihteki binlerce yıldır tüm medeniyetler için dünya düzdür ve üstü kubbeyle örtülüdür.

Özellikle son 500 yıldır küre dünya tam anlamıyla kabul görmeye başlamıştır ve ilginçtirki bunu öne sürenlerin tamamı mason kulübü üyeleridir.

Dünyanın küre olması ve küre sistemde, trilyonlarca yıldız ve gezegen arasında bir toz zerresisin şeklinde sunularak insanın değersizleştirilmesi evrim teorileriyle süsleyerek yaşamın anlamsız kılınması bir tür bilim dini projesinin sistemak şekilde devam etmektedir ve dünya üzerinde yapılan ankette yaşamın anlamsızlığı %77 oranına ulaşmıştır. Buda insanları sadece tüketme ve çoğalma odaklı kapitalist sistemin köleleri olmaya dönüştürmüştür.