AKP Van İpekyolu İlçe Örgütü Aday adayı tanıtım toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi.

 AKP İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç’in yönettiği toplantıda AKP’liler tek tek platforma çıkarak aday seçildikleri taktirde yapacaklarını anlattı.

Van Haberdar’dan Oktay Candemir’in haberine göre, toplantıda en çok dikkat çeken konu ise adayların “İş ve ihaleleri mutlaka yandaşlarımıza vereceğiz ”şeklindeki sözleri oldu.

17 aday adayının katıldığı toplantıda ilk olarak söz alan AKP İpekyolu Aday adayı Cafer Karakoç şöyle konuştu:

“Ben Vanlıyım  bölge gazetesinin imtiyaz sahibiyim. Siyaset sadakattir. Birbirimize sadakatten hiç taviz vermeyeceğiz. Adaylık verilmese de çalışmaya devam edeceğiz. Bu kentte hep birlikte yaşıyoruz. Biz kimsenin kötü olmasını istemeyiz. Sadakatten taviz vermezsek, destek olursak zaten Türkiye’nin geneli belli ve bunu Van’da da başarabiliriz. İş ve ihaleler konusunda yandaşlarımızı destekleyeceğiz.

DBP belediyesinde alınan binlerce kişiyi işten çıkardık kötü mü yaptık. Bunu sayın Vali’ye Bakan’a Milletvekili’ne söyledim. Kim benim partime oy verirse tabi ki onlarla çalışacağım, ben kendi yandaşlarımla çalışırım. DBP belediyesi bile olsa işçi alımları ve ihaleleri biz yapmalıyız. Benim partime kim oy verirse, sandıkta koşturursa onu alacağız. Benim babam yandaş değilse onu bile tanımam”  

Aday adaylarından Rasim Aslan ise şöyle konuştu:

"Karşımızda ki rakibe sesleniyorum. Biz kovalayacağız, siz kaçacaksınız. TTB’den başladım… Allah Tayyip Bey’i başımızdan eksik etmesin.”

Açıklamaların  AKP’li İlçe Başkanı Vesim Yaviç ve katılımcılar tarafından dakikalarca alkışlandığı belirtiliyor.

Kaynak: Van Haberdar