Ağrı'da, ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir, köyde ölü bulundu.

Leyla'nın cansız bedeni Van'ın Vezirhane Köyü'nde bulundu.

DEDESİ: SIRTINDA YARA İZLERİ VARDI

Leyla'nın dedesi Zeki Aydemir, "Torunumu bugün ot biçmek için giden bir köylü bulmuş. Bize haber verdi. Gidip baktığımızda yüzü suya basılmış şekilde duruyordu. Sırtında yara izleri vardı. Yüzüne bakamadım. Mavi gözlümü bu hale getirenlerin bulunup adalet önünde hesap versin" dedi.

Öte yandan Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca görevlendirilen 2 savcı, bölgeye gelerek inceleme başlattı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "15 Haziran 2018 ( Ramazan Bayramı'nın 1.günü ) tarihinde kaybolan Leyla Aydemir kızımız bugün saat 17.45 sıralarında köy merkezine (3) km uzaklıkta dere yatağı içerisinde maalesef cesedine ulaşılmıştır. Konuyla ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Başımız sağ olsun" ifadesi kullanıldı.

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

CNN Türk yayınına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Arkadaşlarımızın defalarca aradığı bir yer. İlk belirlemelerde 4-5 gündür duruyormuş gibi bir izlenim var. Sanki oraya sonradan getirilmiş gibi. Ama bunlar otopsiyle belirlenmeye muhtaç izlenimler. Darp olduğuna yönelik bir işaret var. Çarpma mı darp mı otopsiyle belli olacak” dedi.