Bursa'nın Gemlik İlçesinde 37 yaşındaki Musa Güler, boşandığı eşinin açtığı icra davası sonrası adliyeye silahla geldi. Güler, pompalı tüfekle önce eşinin avukatı Özgür Aksoy'u, ardından eşini yaraladıktan sonra gittiği adliyede kendisini engellemeye çalışan polis memuru İdris Büyükdönmez'i öldürdü. Hastaneye kaldırılan avukat Aksoy'un da hayatını kaybettiği bildirildi. Güler daha sonra intihar etti.

Demir doğrama işi yaptığı öğrenilen Musa Güler, iki yıl önce boşandığı eşinin açtığı 19 bin liralık icra davasına girdi. Görülen duruşmada otomobiline 19 bin lira icra konulan Güler, dava sonra evinden aldığı pompalı tüfekle, Balıkpazarı mevkiinde bürosu bulunan aynı zamanda Gemlik Belediyesi CHP'li meclis üyesi Özgür Aksoy'un iş yerinin önüne geldi.

Güler, buradan çıkan avukat Aksoy'a pompalı tüfekle art arda ateş açtı. Göğsüne ve bacaklarına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan avukat Aksoy ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Aksoy'un hayatını kaybettiği bildirildi. Güler ise olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Güler, daha sonra boşandığı eşinin evine gitti. Burada eşini de pompalı tüfekle ateş açıp bacaklarından yaralayan Güler, ardından Gemlik adliyesi'ne gitti.

Gemlik Adliyesi'ne girmeye çalışan Musa Güler'i burada görevli 25 yıllık polis memuru İdris Büyükdönmez engellemeye çalıştı. Çıkan arbedenin ardından polis Büyükdönmez'i silahla yaralayan Musa Güler, ardından girdiği adliyede intihar etti.