3 Eylül tarihinde Macaristan ile karşılaşmaya çıkmaya başlayan takımımız maçlara son sürat devam ediyor. Süper lig takvimiyle belli olan maç zamanları sevenlerince iple çekiliyor. Takvimde yaklaşan maçlar, Türkiye-Sırbistan Uluslar Ligi 14 Ekim - 21:45, Türkiye-Hırvatistan özel maç 11 Kasım - Saati yok, Türkiye-Rusya Uluslar Ligi 15 Kasım - 19:00, Macaristan-Türkiye Uluslar Ligi 18 Kasım - 21:45 şeklinde olacak. Geçtiğimiz sezon pandemi gölgesinde oynanan maçların Milli Takımızı olan yansıması ise önemli bir merak konusu olarak karşımıza çıkıyor. Tam da bu noktada bu sezon itibariyle milli formayı giyecek futbolcuların kimler olacağı da merak ediliyor! İşte ayrıntılar!

Bu sezon itibariyle Milli Takımda oynayacak oyuncular söz konusu olduğunda daha çok genç futbolcuların ön plana çıkacağına dair yorumlar yapılıyor. Özellikle genç yeteneklerin Türk Futbolunun geleceğini oluşturduğu da ifade ediliyor. Bundan dolayı 2020 ile 2021 döneminde Türk Milli Takımı teknik direktörünün daha çok gençlere yer vereceğine de kesin gözüyle bakılıyor. Üstelik son zamanlarda gerek milli takımda gerekse kulüp takımlarında çok sayıda genç yeteneğin etkili bir düzeyde performans sergiledikleri de biliniyor. Bundan dolayı doğal olarak son zamanlarda milli takımın da daha çok gençlerden oluşacağına kesin gözüyle bakılıyor! İnternet sayfası aracılığıyla genç futbolcuların milli heyecanlarını yakından takip edebileceksiniz!

Maçlarda Son Skorlar Nasıl?

Rusya-Türkiye uluslar ligi maçı 1-1 sonlandı. Almanya- Türkiye maçı 3-3 sonlandı. Uluslar ligi Macaristan-Türkiye karşılaşması 1-0 mağlubiyet ile tamamlandı. Yine uluslar ligi Sırbistan-Türkiye karşılaşması 0-0 berabere bitti. Efecan Karaca A milli takım kadrosundan sakatlığı nedeniyle çıkarıldı. Orta sahada mücadele veren futbolcu adduktor kasığında ve baldırında yaşadığı sorun nedeniyle maçlara çıkamayacağı duyuruldu. A milli takım oyuncularından Ozan Kabak Rusya maçında da cezalı duruma düşünce takımdan çıkartıldı.

Rusya teknik direktörü Cherchesov milli takıma övgülerini ve tebriklerini sundu. Türklere karşı mücadele etmenin zor olduğunu ve kendini geliştiren bir takım olduğunu dile getirdi. Maçı izleyenler kadar kendilerinin de heyecanlı olduklarını söyledi. Hatalarımızdan ders çıkaracağız dedi.

Türk Milli Takımında Son Durumlar Nasıl?

Rusya ile olan karşılaşmada 1-1 berabere ayrıldık. Ancak sosyal medya Cengiz Ünder´i konuşuyor. Maçla birlikte iki puan daha yukarı çıkan A milli takım grubu üçüncülükle kapattı. Maçın seyrini değiştiren oyuncu Ünder en çok konuşulan anlara imza attı. Bu gol ile il defa takım gol sevinci yaşadı. Bu sevinç ilk yarı aksine kıran kırana geçen ikinci yarıda meydana geldi. Sonradan oyuna girmesine rağmen oyunu alan futbolcu galibiyeti alabileceklerini ancak ilk yarının hareketsiz geçmesinin buna sebep olduğunu söyleyerek önümüzdeki maçlara odaklanalım dedi.