Aydınlık gazetesinin Premier Lig devi Chelsea'yi satılığa çıkarmak zorunda kalan Roman Abramovich'in Süper Lig ekiplerinden Göztepe’yi satın aldığı haberi heyecan yarattı.

Gazete, D Smart Spor'un dayandırdığı haberde Rus milyarder, İzmir temsilcisini satın aldığı iddia edildi ve resmi açıklamanın cuma günü yapılacağı belirtildi.

PAPATYA YALANLADI

Ancak Rus milyarder Abramovich’in kulübü almak için girişimlerini hızlandırdığı yönündeki iddiaları, Göztepe Başkanvekili Talat Papatya tarafından yalanladı.

Abramovich isminin uzun zamandır gündemde tutulduğunu ancak böyle bir şeyin olmadığını söyleyen ve  Abramoviç’in kulübü almak için kendilerine ulaşmadığının altını çizen Papatya, Ege’de Son Söz’e “Bu konuda her zaman söylediğimizi tekrarlamak istiyorum. Böyle bir şey yok. Göztepe’yi Abramoviç’in alacağını biz de medyadan okuyoruz. Hiç alakası yok” açıklamalarında bulundu.

Başka taliplilerle görüşmelerin nasıl gittiği sorusuna ise Papatya, “Bu konuda zaten gerektiği zaman, görüşmeler belli bir olgunluğa ulaştığında gerekli açıklamayı yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” yanıtını verdi.