google eğitimleri vermektedir. Vermiş olduğu eğitimleri başlıca şunlar olarak karşımıza çıkar:

- Temel ve İleri düzey Google Analytic eğitimleri

- Temel ve İleri düzey reklamcılık eğitimi

- Google Adwords eğitimi

- Temel ve İleri düzey video reklamcılık eğitimleri

Tüm bu eğitimleri alanında uzman bilgisayar mühendisleri, bilişim uzmanları ve SEO uzmanları ile gerek uzaktan eğitim ile (evinizden bilgisayarla) gerekse eğitim ofislerinde vermektedir.

Google Eğitimlerinde Yeni Araçlar

Kurumsal olarak verilen bu eğitimlerde google eğitimleri için yeni araçlar geliştirilerek eğitim verilmektedir. Etkili bir dijital performans yönetiminin nasıl olması gerektiği, e-ticaret analizleri ve bunun yanında SEO araçları konusunda ayrıntılı bir şekilde performans eğitimleri ortaya konulur.

Bütün bu nitelikli eğitim sürecinde de daima yeniliklere dayalı olarak sıra dışı yaklaşımlarla standartların ötesinde hizmetler verilmektedir. Verilen bu yüksek standartlara dayanan eğitim çerçevesinde de google eğitimleri olarak tamamen profesyonel, tecrübeli eğitimler verilir. Verilen eğitimler kendi ev ortamınızda ve ya birebir eğitim ofislerimizde verilmektedir. Bu amaç doğrultusunda uzman eğitmenlerle eğitim süreci seminer tadında verilir. Bu da bütün yönleriyle dijital dünyanın tüm yeniliklerinden haberdar olan bir yaklaşımla tüm eğitimlerin ortaya konulması anlamına gelmektedir. Google eğitimleri çerçevesinde indirimli fiyat avantajlarıyla bu eğitimler verilir.

Seminer Havasında Dijital Eğitimler

Verilen eğitimler tamamen samimi bir ortamda ve seminer havasında verilir. Bununla birlikte verilen eğitimler tamamen yılların getirdiği tecrübeye dayanarak yürütülmekte ve daima üst düzey teknik eğitim verilmektedir. Verilen eğitimler sonrasında SEO alanına hakimiyet, dijital pazarlama teknikleri, ileri düzey reklamcılık eğitimlerinden haberdar olmanız mümkün olacaktır. Ayrıca sosyal medya yönetimi konusunda da daima yeniliklere açık olarak başlıca temel yaklaşımlarla teknik hizmetler ortaya konularak kaliteli bir yaklaşımla hareket edilmektedir.

Google Eğitimleri ve diğer eğitimler hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayınız.