Piyasada şuana kadar kullandığınız kilo verdiğiniz ama kullanmayı bıraktıktan sonra verdiğiniz kiloları tekrar aldığınız zayıflamaya yardımcı gıda takviyelerini unutun. Goji berry meyvesinden adını alan gojidiyeti hakkında size bilgi vereceğim. Diyet denince aklınız Pazartesi başlayıp ertesi günü bıraktığınız diyetlerden değil. Kurt çileği olarak bilinen bir meyve kurusundan bahsedeceğim. Günde bir avuç bu meyve kurusunu yiyorsunuz ve zayıflıyorsunuz.

Şimdi gelelim goji berry diyeti nasıl oluyor da zayıflatıyor. Bu yazıyı okurken iyi biliyorum ki, kafanız karışmasın. Öncelikle tadı ve lezzetiyle kilo problemi olan herkesin rahatlıkla kullanacağı bir ürün bu . Bu konuda rahat olun . Günde bir avuç 50 gr gojiberry meyvesine eşdeğer. Fazlası bağırsaklarınızın çok fazla çalıştıracağı ihtimalini göz önünde alarak bunu tavsiye etmiyoruz. Bu şu demek oluyor; Avuç avuç goji meyvesi tüketmeniz sizi daha fazla zayıflatmaz.

Goji berry
alırken ucuz diye açıkta satılan ürünlere sakın itibar etmeyiniz. Çünkü goji meyvesi özel bir üründür. Hava ile teması hem ürünün etkisini azaltacaktır, hem de sağlığınız açısından dikkat etmelisiniz. Bu nedenle gojidiyet vakumlu paketlerde olanı satın almalısınız. Kullanmaya başladığınızda ise; yine aynı şekilde kapalı ve vakumlu paket yada kavanozlar da saklamalısınız. Ürünün şuana kadar hep zayıflatıcı özelliklerinden bahsettik. Birde şu var ürünü kullanırken öyle halsizlik filan hissetmiyorsunuz. Çünkü halk arasında kurt meyvesi yada goji üzümü olarak bilinen bu meyve kurusu tam bir enerji ve vitamin deposu Bu nedenle içiniz rahat olsun. Hani şu fazla iştahlarınız var ya sizin kilo vermenizi önleyen. İşte bu ürün hem iştahınızı kapatıyor hem de sizi zinde olmanıza yardımcı oluyor. Dahası da var. Bu ürün büyüme hormonunu uyardığından cildinizin de gençleşmesine yardımcı olur.