HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, dolar kurundaki yükselişi eleştirdi.

Sosyal medya hesabından, “Sabah dolar akşama 11'i aşar dedik, akşam oldu, an itibariyle 11.06!!! İktidarın akıl tutulması devam ediyor. Bir an istifa edin, gidin” ifadelerini kullanan Gergerlioğlu, “@Akparti” ve “@MhpTbmmGrubu” hesaplarını da etiketledi.

MHP’nin Meclis Grubu adına paylaşımlar yapan ve “@MhpTbmmGrubu” adlı hesap Twitter üzerinden Gergerlioğlu’nu engelledi.

‘HALKIMIZ SANDIĞIN GELECEĞİ ANI BEKLİYOR’

Daha önce MHP’nin resmi Twitter hesabından da engellenen Gergerlioğlu, “@MhpTbmmGrubu” tarafından engellenmesinin ardından şu açıklamayı yaptı:

“Cumhur İttifakı ülkeyi getirmiş oldukları uçurumda sorumluluklarını onlara hatırlatınca bizi sosyal medyada engellemeyi kurtuluş sanıyorlar. Bugün sosyal medya hesabımdan ekonominin geldiği noktada sorumluluklarını hatırlattığım bu tweet üzerine @MhpTbmmGrubu beni engellemiş. Bu sayede sorumluluktan kaçacağını düşünen Cumhur İttifakı'na hatırlatıyorum. Gözünüzü, kulağınızı kapatarak kimsenin sizi görmediğini duymadığını düşünüyorsunuz. Ancak halkımız her şeyin farkında önlerine sandığın geleceği anı bekliyor. O zaman sizi iktidardan hatta Meclis’ten oylarıyla engellediğinde durumu anlayacaksınız!”