Her gün güncellenen onlarca kategoride binlerce oyun ZombiEzmeceOyna.net'de sizleri bekliyor.

Günden güne bir fenomen haline gelen, filmler ve diziler sayesinde daha da popülerleşen Zombi kavramı artık oyunlara da ilham veriyor. Dünyanın her yerinden insanların severek oynadığı Zombi Oyunları son zamanlarda çeşitliliğin de artması ile çok eğlenceli ve keyifli vakit geçirilebilecek bir seçenek haline geldi. Bilgisayarınızda herhangi bir kurulum gerektirmeden oynanabilen bu flash oyunlar, gelişen son teknoloji ve sistemler sayesinde artık harika grafiklere, 3D yani 3 Boyut desteğine ve online olarak çok oyunculu oynama imkanına bile sahip olabiliyorlar. Ayrıca tabletinizden veya telefonunuzdan bile oynayabileceğiniz versiyonlarını bulabilmek de mümkün.

Zombi Oyunu denince öne çıkan, kaliteli içerikleri ve oyun çeşitliliği ile dikkat çeken bir site olan ZombiEzmeceOyna.net, 2013 yılının sonlarında yayına başlayarak kısa sürede oyunseverler tarafından çok sevildi ve fazlasıyla ilgi gördü. Hızla ilerleme sağlayıp, birçok ziyaretçinin favori oyun sitesi haline geldi. Hergün düzenli olarak güncellenen oyun arşivi, rahat ve kolay kullanılan site tasarımı ve ziyaretçilerin oyunları sorunsuz oynayarak, keyifli vakit geçirebilmeleri için devamlı çalışan ekibi sayesinde üst sıralarda yer almayı hak etti. Zombi Oyunları kategorisi dışında Aksiyon Oyunları, Macera Oyunları, Kız Oyunları, Savaş Oyunları, Araba Oyunları, Zeka Oyunları, Giydirme Oyunları, Futbol Oyunları ve daha birçok popüler kategoride oyunlar da bulabileceğiniz sitede yepyeni kategoriler de eklenmeye devam ediliyor. Ziyaretçilerine interaktif bir ortam sağlayan ZombiEzmeceOyna.net’de ister kendi bilgilerinizi yazarak hesap oluşturabilir, isterseniz de "Facebook İle Bağlan" seçeneğini kullanarak Facebook profiliniz ile bağlanabilirsiniz. Beğendiğiniz oyunlara puan verebilir ve favori listenize ekleyip daha kolay ulaşabilirsiniz. Sitede gezindikçe, oyun oynadıkça, oyunları beğendikçe ve yorum yazdıkça puan toplayabilirsiniz ve "En Aktif Üyeler" listesinde üst sıralara çıkarak hediyeler kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda arkadaşlarınızla paylaşabilir ve sosyal medyada kendi profilinizde rahatça yayınlayabilirsiniz.

ZombiEzmeceOyna.net, aktif olarak sosyal medya üzerinden de ziyaretçilerine ve oyun severlere ulaşarak; yeni oyunlardan, aktivitelerden ve düzenlenen etkinliklerden haberdar olmalarını sağlıyor. Facebook, Google+ ve Twitter üzerinden, siteye eklenen güncel oyunlar yayınlanarak, ziyaretçilerin kolayca erişmesi sağlanıyor. Pinterest hesabında da oyunların fotoğrafları paylaşılarak zengin bir görsel arşiv oluşturuluyor. Sosyal medyada oyunların dışında; oyun karakterlerinin fotoğrafları, oyun videoları, duvar kağıtları, nostaljik oyunlar, ilginç kareler ve eğlenceli olarak aklınıza gelebilecek her türlü içeriğe de yer veriliyor.

Sürekli yeni fikirler ve içerikler ile büyümeyi sürdürecek olan ZombiEzmeceOyna.net, keyifli vakit geçirebileceğiniz, ağırlıklı olarak Zombi Ezmece oyunları ve en sevdiğiniz kategorilerde birbirinden farklı binlerce oyuna ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyun sitesi ve geniş sosyal medya olanakları ile mutlaka ziyaret etmeniz gereken kaliteli bir platform haline gelmiştir.