Yeni kariyerine ABD' de devam ettiren dünyanın eskimeyen yıldızı Zlatan Ibrahimoviç, rüya 11'ini yaptı. Yaptığı açıklamalar ile birlikte bir türlü gündemden düşmeyen İsveç'li yıldız isim öyle bir 11 yaptı ki... Bugüne kadar karşılıklı veya yan yana oynadığı isimlerden bir rüya takımı kurdu. Biraz geçmişe giderek tanıdığın o isimleri bakalım hatırlayabilecek misin? Brezilya takımından efsane isimlerin yer aldığı kadroda Fransız oyuncularında birden fazla olması gözlerden kaçmadı.

Zlatan Ibrahimoviç'in kurduğu rüya 11'de Christiano Ronaldo kendine yer bulamadı. Ya Messi? Kurduğu 11 için kendini de eklemeyi ihmal etmeyen İsveç'li yıldız isim, yine sosyal medyada bir kez daha gündeme geldi. Kendisi için en iyi 11'in bu kadrodan oluşacağını ifade eden Zlatan Ibrahimoviç'in kadrosunda bakalım kimler var?

İşte Zlatan'ın Rüya 11'i

4-3-3 sistemine göre 11 kuran yıldız Portekizli Christano Ronaldo'yu kadrosuna almamıştı. İşte Zlatan'ın rüya 11'indeki isimler; Kaleye adeta yaşayan bir efsane olan Buffon'u koydu. İtalyan milli file bekçi Zlatan'ın rüya 11'indeki ilk isim. Futbol kariyerine son veren Fransız defans oyuncusu Thuram listenin ikinci sırasında kendine yer buldu. Yine savunmada başka bir efsane olan Thiago Silva ön plana çıktı. Milan dediğimizde akla ilk gelebilecek isimlerden biri elbette, Nesta! Bir başka Brezilyalı efsane olan Maxwell ise defans dörtlüsünü tamamlayan bir başka oyuncu oluyor. Zlatan Ibrahimoviç 4-3-3 sistemindeki defans oyuncularını rüya 11'inde bu şekilde açıkladı. Rüya 11'in birçok futbolcusu kariyerine son verdi ama Zlatan için en bahis oranlarını adresine bulabilirsin.

Ibrahimoviç'in orta saha oyuncuları için kurduğu 11'deki ilk ismi Barcelona'dan Xavi'ye veriyor. Harika özellikleri olduğunu vurgulayan İsveç'in yıldız Patrick Viera için ise ikinci orta saha oyuncusuna karar kılmış görünüyor. Son orta saha oyuncusu ise küme düşmesine rağmen takımını bırakmayan Pavel Nedved. Çek'li oyuncu defans sisteminden sonra orta saha sistemini tamamlayan rüya 11'de kendine yer buldu. 4-3-3 sistemine göre defans ve orta saha hattını tamamlayan İsveç’in yıldız milli golcüsü forvet hattında ise iki dikkat çeken isme yer verdi.

Rüya 11'de C. Ronaldo Yok, Ya Messi?

Zlatan Ibrahimoviç'in kurduğu 11'de Portekizli yıldız isim Christiano Ronaldo kendine yer bulamadı. Rüya 11'in ilk forvet hattındaki isim Lionel Messi oluyor. Arjantin’li yıldız ilk sıradan Zlatan'ın kadrosunda . İkinci forvet oyuncusu olarak ise Zlatan kendini yazıyor. Benim olmamam imkânsız diye de ekliyor. Rüya 11'in son ismi ise merak uyandırmıştı. Bu sorunun cevabı da çok geçmeden ortaya çıkıyor. Son isim Ronaldinho! Barcelona’da mükemmel bir kariyere imza atan Brezilya’lı yıldızı unutmak, elbette imkansız. Dünya futboluna adını altın harflerle yazdırdı. Belki de kimi otoriterlere göre hala dünyanın en iyisi o.

Brezilya'lı diğer efsane isimler olan Ronaldo ve Rivaldo gibi isimlerle Zlatan oynama şansı bulamamıştı. Fantastik gollere imza atan İsveç'li yıldızın 4-3-3 sistemine göre kurduğu 11 isim bu şekilde yayınlandı. Sosyal Medya'dan birçok kullanıcı da 11 seçimini doğru bulurken, bir kesim C.Ronaldo'nun da olması gerektiğini söyledi. Kısaca Zlatan'ın 11'i ise şu şekilde oluştu; Kale'de Buffon. Savunma'da Thuram, Silva, Nesta, Maxwell. Orta Saha'da Xavi, Viera, Nedved. Forvet'te ise; Messi, Ibrahimoviç, Ronaldinho. Kaynak: