2. Dünya Savaşı’nın şiddetli olduğu yıllar ancak şiirden hiçbir şekilde vazgeçmeyen özel insanlar bu filmde hayat buluyor. Savaşın gölgesinde verilen yaşam mücadelelerinin yanı sıra büyük bir aşk hikayesi de Yılmaz Erdoğan ustalığı ile en iyi şekilde sergileniyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat’ın iki iyi dost olduğu bu filmde aşk şiirin bahanesidir teması cesurca işleniyor. Büyük şairlerin özel dünyasına da adım atmanız için bir fırsat sunan Yılmaz Erdoğan bu film ile birlikte birçok ödülü de kazanmayı başarmıştır. Suzan’ın şehre gelmesi ile şiire olan merakları artan iki gencin sevimli mücadelesi de filmde konu ediliyor. Suzan şiiri bahanesi olduğunda henüz habersiz ancak iki güçlü adamın mücadelesi onu bir hayli mutlu ediyor… Yılmaz Erdoğan önderliğinde beyaz perdeye yeniden sunulan Kelebeğin Rüyası için sizleri de sitemizde yayınlanan "Kelebeğin Rüyası İzle" isimli konuya bekliyoruz.

Kelebeğin Rüyası Film Afişi (yanda)
Yerli filmlerin yeri bizim için her zaman ayrı ve kusursuz bir görüntü kalitesi ile huzurlarınıza çıkarmaya devam ediyoruz. Online film sitelerinin en büyük sorunlarından bir tanesi olan takılma sorunları profesyonel editörlerimiz tarafından giderilmiş ve yüksek kalitedeki filmlerde bile bu sorunlar en iyi şekilde geri planda bırakılmıştır. En yeni yerli filmleri bulabileceğiniz sitemizde, yabancı filmlere de site içi arama motorumuz aracılığı ile kolayca ulaşabilirsiniz. Gelişmiş arama seçeneklerimiz yardımı ile film ya da kategori adına aramalar yapabileceğiniz gibi oyuncu adına bağlı olarak aramalar da yapabiliyorsunuz.

Kelebeğin Rüyası Film Fragmanı

Haftanın en çok izlenenleri ve ayın en popüler filmleri şeklindeki kategorilerimiz sayesinde sizler de en çok rağbet gören filmlere daha kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Vizyona girdikten çok ama çok kısa bir süre sonra farklı adreslerde bulamayacağınız en özel ve en yeni filmler sitemizde sizlere sunulmaktadır. Bu ve benzeri diğer filmleri HD kalitesinde online izlemek için www.fullonlinefilmizle.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

(Tanıtım Yazısı)