Mobilyalar evlerinizin, iş yerlerinizin dekorasyonunda olmazsa olmaz eşyalarıdır. Özellikle günün yorgunluğunu atmak için oturup dinleneceğiniz, konuklarınızı ağırlayacağınız hem rahat ve konforlu, hem de şık ve zarif koltuk takımları % 22 ye varan indirimlerle ve birbirinden güzel tasarımlarını hazırlayarak beğeninize sunulmuştur.

Yeni evlenen ya da evlerini yenilemek isteyenler için Koltuk takımları; golden, lotus, lagos, country takımları yeni ürünlerimiz olup, kaliteli döşemesi, sağlam işçiliği ile dayanıklı ve sağlamdır. Yılın modasını takip eden desen ve renklerde anti bakteriyel, kir tutmayan, su çekmeyen özelliklere sahip döşemelik kumaşları ile iddiamızı koruyoruz. Salon takımları modellerimiz de aynı kalitede ve birbirinden güzel tasarımları ile satışa sunulmuştur. Azra, mersin, belaris, best country, berlin cherter, açelya, loren, dolphin gibi modelleri ile evlerinize konforu taşımanızı beklemektedir.

Evlerinizde en çok zaman geçirdiğiniz ortamlarınızı yıldız mobilyanın birbirinden şık, konforlu, kaliteli koltuk ve salon takımları ile donatabilmeniz, ayrıca indirimlerden de yararlanabilmeniz için www.yildizmobilya.com.tr adresinden sitemizi ziyaret edebilir, yeni ürünlerimizi görebilir, ücretsiz kargo imkânlarından yararlanabilirsiniz.